• Gratis verzending in België vanaf €50
  • Veilige betalingen

Contacteer ons

Schoenen Reyskens vind je in de Stalenstraat in Genk-Waterschei, één van de langste winkelstraten in de omgeving.

De winkel is vlot bereikbaar en beschikt over een ruime gratis parking. De openbare parkeerplaatsen hier aan de straat zijn eveneens niet-betalend.

Als je via de autoweg E314 komt, neem dan afrit 31 om ons te bereiken. Er is eveneens een bushalte bij ons voor de deur als je via de G6 van De Lijn komt.

See you @ Schoenen Reyskens!

Shoppen online of in de winkel, met of zonder afspraak...

Schoentjes shoppen kan je bij ons elke dag zonder afspraak. Behalve op donderdag en zondag, dan is de winkel gesloten.

Kom je liever op afspraak? Een afspraak maak je online via onze website.

Hulp nodig bij het maken van een afspraak of heb je een andere vraag? Doe even een mailtje op info@schoenenreyskens.beeen berichtje via onze Facebookpagina of een telefoontje naar 089361164.

Je kan bij ons uiteraard ook online shoppen. Onze webshop is 24/7 'open'. Na een paar klikken worden bij ons je schoentjes klaargezet en ontvang je ze een dagje later bij je thuis (of op de gekozen plaats van aflevering). Afhalen aan de winkel is uiteraard ook mogelijk.

Bedankt alvast voor het vertrouwen en het lokaal (of online) shoppen! Cu @ Schoenen Reyskens!

Bestel een kadobon

Op zoek naar een leuk kado voor moeder- of vaderdag, verjaardag of voor de feestdagen? Onze kadobon biedt de ideale oplossing. Deze is verkrijgbaar in verschillende bedragen en blijft onbeperkt geldig. Wij verzenden de kadobon in een mooie geschenkverpakking naar het adres dat je opgeeft. Moet het ietsje sneller zijn, dan kies je om de kadobon per email te ontvangen of sturen.

Bestel je kadobon hier.