• Gratis verzending in België vanaf €50
  • Veilige betalingen

Contacteer ons

Schoenen Reyskens vind je in de Stalenstraat in Genk-Waterschei, één van de langste winkelstraten in de omgeving.

De winkel is vlot bereikbaar en beschikt over een ruime gratis parking. De openbare parkeerplaatsen hier aan de straat zijn eveneens niet-betalend.

Als je via de autoweg E314 komt, neem dan afrit 31 om ons te bereiken. Er is eveneens een bushalte bij ons voor de deur als je via de G6 van De Lijn komt.

See you @ Schoenen Reyskens!

Update openingsuren / coronamaatregelen

Onze winkel is geopend op afspraak volgens de geldende coronamaatregelen.

Voor ieders belang en gezondheid werken we elke dag op afspraak. Een afspraak maak je online via onze website of via een telefoontje op 089361164.

Je kan ons ook bereiken via een mailtje op info@schoenenreyskens.be of een berichtje via onze Facebookpagina.

Uiteraard blijft onze webshop 24/7 online. Afhalen op afspraak aan de winkel is mogelijk. Bedankt alvast voor het vertrouwen en het lokaal (online) shoppen!

Keep it healthy, keep it safe... Mondmaskertje op en tot binnenkort!

#mondmasker #handenontsmetten #shoppenopafspraak

Over ons...

Schoenen Reyskens is al meer dan 100 jaar de specialist in schoenen voor moeilijke voeten en losse steunzolen. Het begon allemaal in 1913 in de Vennestraat in Genk. Daar werd naast het maken van steunzolen ook steeds gezocht naar een daarvoor geschikte schoen.

Het aanbod was in het begin nogal beperkt. Daar kwam verandering in toen Hildegard en Veerle Reyskens de zaak overnamen. Op internationale beurzen zoeken zij steeds naar nieuwe, trendy en modieuze merken, die geschikt zijn voor steunzolen.

Na 100 jaar werd het tijd om te verhuizen. Het huidige pand was veel te klein geworden. De winkel is nu 1000 m² groot. De huiselijke sfeer die zo typisch was in onze vorige winkel blijft herkenbaar.

Winkelen is dan ook echt gezellig bij ons. Mannen kunnen bij een kopje koffie of thee aan de leestafel de krant of een tijdschrift lezen. Er is eveneens gratis Wifi voor de bezoeker. De kids zullen zich niet vervelen, voor hen werd een uniek kinderkasteel gebouwd. 

Kortom ... steeds een jonge en modieuze collectie, een ervaren verkoopsteam met de nodige vakkennis en een persoonlijke aanpak. Je voeten zijn steeds in goede handen bij ons ...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en promoties ...