• Gratis verzending in België vanaf €50
  • Veilige betalingen

Onze specialiteit: schoenen met bijkomende eisen

Voor brede, smalle, kleine, grote, dikke, dunne, holle, bolle en steunzooldragende voeten!

 

Update openingsuren / coronamaatregelen

Onze winkel is geopend op afspraak volgens de geldende coronamaatregelen.

Voor ieders belang en gezondheid werken we elke dag op afspraak. Een afspraak maak je online via onze website of via een telefoontje op 089361164.

Je kan ons ook bereiken via een mailtje op info@schoenenreyskens.be of een berichtje via onze Facebookpagina.

Uiteraard blijft onze webshop 24/7 online. Afhalen op afspraak aan de winkel is mogelijk. Bedankt alvast voor het vertrouwen en het lokaal (online) shoppen!

Keep it healthy, keep it safe... Mondmaskertje op en tot binnenkort!

#mondmasker #handenontsmetten #shoppenopafspraak

Bestel een kadobon

Op zoek naar een leuk kado voor moeder- of vaderdag, verjaardag of voor de feestdagen? Onze kadobon biedt de ideale oplossing. Deze is verkrijgbaar in verschillende bedragen en blijft onbeperkt geldig. Wij verzenden de kadobon in een mooie geschenkverpakking naar het adres dat je opgeeft. Moet het ietsje sneller zijn, dan kies je om de kadobon per email te ontvangen of sturen.

Bestel je kadobon hier...

Xsensible Stretchwalker

Een uitzonderlijke schoen met een nog nooit eerder vertoonde zool. In het midden van de zool bevindt zich een balanspunt, dat zorgt voor een natuurlijke, ontspannen en gezonde lichaamshouding. Wie eenmaal met de Stretchwalker heeft kennisgemaakt, wil nooit meer zonder!

#xsensible #stretchwalker #balanspunt #uitneembaarvoetbed #lossesteunzolen

De damescollectie Xsensible vind je hier.

Hot Potatoes

100% Home met Hot Potatoes

Ola! Een gat in je sok, je kent het wel. En dan piept je teen daaruit; ongemakkelijk en grappig tegelijk... Spanjaarden hebben de bijnaam 'Potatoes' voor gaten in je sokken. Voilà (of 'listo' op z'n Spaans); hier begint Hot Potatoes. Hét fashion alternatief voor die kapotte sokken. 

Hot Potatoes draait om comfort met een humoristische twist. En aankomende winter zijn deze pantoffels jouw comfort buddies, want met hun furry en funny looks kan je ze het hele jaar dragen. Make yourself at home met Hot Potatoes zodat je het zelf kunt ervaren! 

Adios!

#wijzijnhotpotatoes

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en promoties ...