• Gratis verzending in België en Nederland vanaf €50
  • Veilige betalingen

Veilig shoppen op afspraak!

Een afspraak kan je online maken via onze website of telefonisch op 089 361164.

Stay healthy & safe! Hopelijk tot binnenkort ...

Team Schoenen Reyskens

Onze specialiteit: schoenen met bijkomende eisen

Voor brede, smalle, kleine, grote, dikke, dunne, holle, bolle en steunzooldragende voeten!

 

New! Vegan sneakers by Womsh ...

"Vegan schoenen van Womsh zijn milieuvriendelijk en waterdicht, houden de warmte vast en zorgen tegelijkertijd voor een hoog ademend vermogen. Schoenen vegan noemen, betekent dat we geen materialen van dierlijke oorsprong gebruiken om ze te maken. Na veel onderzoek kunnen we hoge prestaties van deze sneakers garanderen op het gebied van comfort en weerstand: we hebben verschillende materialen getest die ons hebben geleid tot Apple Skin, een materiaal gemaakt van appelvezels, geproduceerd door het bedrijf Frumat Leather. Met Apple Skin heeft Frumat ook een "Technology and Innovation" award gewonnen tijdens de Green Carpet Fashion Awards 2018. Wat een geweldige prestatie!"

Nu te koop bij Schoenen Reyskens! Je kan ze alvast hier bekijken.

Hot Potatoes

100% Home met Hot Potatoes

Ola! Een gat in je sok, je kent het wel. En dan piept je teen daaruit; ongemakkelijk en grappig tegelijk... Spanjaarden hebben de bijnaam 'Potatoes' voor gaten in je sokken. Voilà (of 'listo' op z'n Spaans); hier begint Hot Potatoes. Hét fashion alternatief voor die kapotte sokken. 

Hot Potatoes draait om comfort met een humoristische twist. En aankomende winter zijn deze pantoffels jouw comfort buddies, want met hun furry en funny looks kan je ze het hele jaar dragen. Make yourself at home met Hot Potatoes zodat je het zelf kunt ervaren! 

Adios!

#wijzijnhotpotatoes

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en promoties ...