• Gratis verzending in België vanaf €50
  • Veilige betalingen

Onze specialiteit: schoenen met bijkomende eisen

Voor brede, smalle, kleine, grote, dikke, dunne, holle, bolle en steunzooldragende voeten!

 

Bestel een kadobon

Op zoek naar een leuk kado voor moeder- of vaderdag, verjaardag of voor de feestdagen? Onze kadobon biedt de ideale oplossing. Deze is verkrijgbaar in verschillende bedragen en blijft onbeperkt geldig. Wij verzenden de kadobon in een mooie geschenkverpakking naar het adres dat je opgeeft. Moet het ietsje sneller zijn, dan kies je om de kadobon per email te ontvangen of sturen.

Bestel je kadobon hier.

Nieuw @ the store... Greve schoenen voor heren!

Greve maatschoenen worden gemaakt volgens een traditie die zijn oorsprong vindt in 1898. De essentie van deze traditie is het streven naar een perfect passende en duurzame schoen met een oogstrelende uitstraling. Dit is uitsluitend te bereiken door intensief handwerk en oog voor detail.

De collectie Greve vind je hier.

New @ Schoenen Reyskens!

De duurzame slippers en teenslippers van Birkenstock voor dames & heren. Birkenstock is al tientallen jaren dé referentie voor sandalen, klompen en slippers. Check ze zeker eens uit in onze winkel @ Stalenstraat (Waterschei, Genk).

Onze collectie bekijk je hier!

Shoppen online of in de winkel, met of zonder afspraak...

Schoentjes shoppen kan je bij ons elke dag zonder afspraak. Behalve op donderdag en zondag, dan is de winkel gesloten.

Kom je liever op afspraak? Een afspraak maak je online via onze website.

Hulp nodig bij het maken van een afspraak? Doe even een mailtje op info@schoenenreyskens.beeen berichtje via onze Facebookpagina of een telefoontje naar 089361164.

Je kan bij ons uiteraard ook online shoppen. Onze webshop is 24/7 'open'. Na een paar klikken worden bij ons je schoentjes klaargezet en ontvang je ze een dagje later bij je thuis (of op de gekozen plaats van aflevering). Afhalen aan de winkel is uiteraard ook mogelijk.

Bedankt alvast voor het vertrouwen en het lokaal (of online) shoppen! Cu @ Schoenen Reyskens!

Hot Potatoes

100% @Home met Hot Potatoes

Ola! Een gat in je sok, je kent het wel. En dan piept je teen daaruit; ongemakkelijk en grappig tegelijk... Spanjaarden hebben de bijnaam 'Potatoes' voor gaten in je sokken. Voilà (of 'listo' op z'n Spaans); hier begint Hot Potatoes. Hét fashion alternatief voor die kapotte sokken. 

Hot Potatoes draait om comfort met een humoristische twist. En aankomende winter zijn deze pantoffels jouw comfort buddies, want met hun furry en funny looks kan je ze het hele jaar dragen. Make yourself at home met Hot Potatoes zodat je het zelf kunt ervaren! 

Adios!

#wijzijnhotpotatoes

Xsensible Stretchwalker

Een uitzonderlijke schoen met een nog nooit eerder vertoonde zool. In het midden van de zool bevindt zich een balanspunt, dat zorgt voor een natuurlijke, ontspannen en gezonde lichaamshouding. Wie eenmaal met de Stretchwalker heeft kennisgemaakt, wil nooit meer zonder!

#xsensible #stretchwalker #balanspunt #uitneembaarvoetbed #lossesteunzolen

De damescollectie Xsensible vind je hier.

Handtassen, lederwaren & accessoires ...

Onze collecties handtassen, lederwaren & accessoires worden continu bijgevuld in onze winkel op de Stalenstraat.

Steeds welkom om een kijkje te komen nemen naar je favoriete accessoire!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en promoties ...