• Gratis verzending in België en Nederland vanaf €50
  • Veilige betalingen

Over ons

Schoenen Reyskens is al meer dan 100 jaar de specialist in schoenen voor moeilijke voeten en losse steunzolen. Het begon allemaal in 1913 in de Vennestraat in Genk. Daar werd naast het maken van steunzolen ook steeds gezocht naar een daarvoor geschikte schoen.

Het aanbod was in het begin nogal beperkt. Daar kwam verandering in toen Hildegard en Veerle Reyskens de zaak overnamen. Op internationale beurzen zoeken zij steeds naar nieuwe, trendy en modieuze merken, die geschikt zijn voor steunzolen.

Na 100 jaar werd het tijd om te verhuizen. Het huidige pand was veel te klein geworden. De winkel is nu 1000 m² groot. De huiselijke sfeer die zo typisch was in onze vorige winkel blijft herkenbaar.

Winkelen is dan ook echt gezellig bij ons. Mannen kunnen bij een kopje koffie of thee aan de leestafel de krant of een tijdschrift lezen. Er is eveneens gratis Wifi voor de bezoeker. De kids zullen zich niet vervelen, voor hen werd een uniek kinderkasteel gebouwd. 

Kortom ... steeds een jonge en modieuze collectie, een ervaren verkoopsteam met de nodige vakkennis en een persoonlijke aanpak. Je voeten zijn steeds in goede handen bij ons ...

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en promoties ...